1. Hjem
  2. Tømrerarbejde
  3. Renovering

Har du et køkken eller et badeværelse, der trænger til renovering? Så kan Zederkop Træ hjælpe dig. Vores team har mere end 20 års erfaring med at renovere og/eller ombygge ældre såvel som nyere boliger. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og bruger kun de bedste materialer.

Det kan blive nødvendigt at renovere dele af din bolig, når den er blevet gammel og slidt. Som hovedregel udfører Zederkop Træ renoveringsopgaver for enten at forbedre eller modernisere den eksisterende løsning, men vi kan også hjælpe dig, hvis du blot ønsker at vedligeholde eller reparere noget eksisterende.

Ombygning

Når familien vokser kan der pludselig opstå pladsmangel, og her kan en ombygning eller udbygning af et eller flere eksisterende rum være løsningen på problemet. Det kan også være, at din nuværende bolig ikke indrettet til dine behov, og her kan en ombygning være fordelagtig. Måske er køkkenet for lille, men når væggen tages ned, og der åbnes op ind til stuen, vil den trange fornemmelse forsvinde som dug fra solen. Måske har du et stort værelse, som du gerne vil have delt op i to, fordi der er en lille ny på vej. Grunde til at få ombygget sin bolig er der nok af, og derfor står Zederkop Træ klar til at hjælpe dig.

Udover ombygnings- og renoveringsprojekter kan vi også hjælpe med at hæve taget, udvide terrassen, opsætte skillevægge eller bygge en hems i børneværelset.

Vores mission er at imødekomme jeres ønsker, så jeres nuværende bolig bliver som I altid har drømt om.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.