1. Hjem
  2. Tømrerarbejde
  3. Renovering af køkken

Er dit køkken gammelt og slidt? Og trænger det til en kærlig hånd? Vores dytige team fra Zederkop Træ kan hjælpe dig med at få dine inderste køkkendrømme opfyldt. Vi har mere end tyve års erfaring med at renovere køkkener og kan derfor hjælpe dig med både små som store renoveringer.

Køkkenrenovering

For rigtig mange er køkkenet boligens vigtigste rum, da det er her, vi tilbringer rigtigt meget tid. Netop derfor er det afgørende, at køkkenet har den rigtige størrelse og de funktionaliteter, som vi ønsker.

Hvis du kunne tænke dig et nyt køkken, men samtidig gerne vil spare penge, så er køkkenrenovering en rigtig god idé. Det gode ved at få renoveret køkkenet er også det, at du selv kan være med til at sætte dit præg på, hvordan det skal se ud. Sammen med vores erfarne tømrer lægger I en plan for, hvad der præcist skal renoveres, og hvordan dit nye drømmekøkken skal se ud.

Opsætning af køkken

Hvis du har købt et køkken fra eksempelvis Ikea – men mangler hjælp til at sætte det op, så kan Zederkop Træ også hjælpe dig. Vi har et professionelt og erfarent team, som sætter køkkenet op præcis efter dine ønsker.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.