1. Hjem
  2. Tømrerarbejde
  3. Ny træterrasse

Måske har du for år tilbage fået anlagt en terrasse i fliser, som du ikke længere er så tilfreds med? Måske trænger du blot til fornyelse? Eller måske er du lige flyttet ind i en sprit ny bolig, som ikke har fået anlagt en terrasse endnu?

Uanset årsagen er en træterrasse en rigtig god løsning, da den passer rigtigt godt til de fleste boligtyper. Samtidig undgår du at slæbe en masse skidt med indenfor, da en terrasse i træ altid vil være hævet en smule over jorden.

Få Zederkop Træ til at lave din nye træterrasse

Det er selvfølgelig muligt at gå i gang med et større gør-det-selv projekt og selv lave træterrassen. Men hvis du ikke orker at bruge en masse af din sparsomme fritid på projektet, så bør du ikke tøve med at kontakte vores tømrer, Kasper Danielsen, som er daglig leder af Zederkop Træ. Vi kan hjælpe dig fra start til slut og råder dig gerne i forhold til spørgsmål som:

  • Hvordan skal terrassen se ud?
  • Skal den være overdækket?
  • Hvilket træ skal den udføres i?
  • Skal der være trapper?

Mange års erfaring med træterrasser

Zederkop Træ har mange års erfaring med at bygge træterrasser, og vi elsker at følge processen fra det første bræt bliver lagt, til det sidste søm bliver slået i. Vi anvender altid de bedste materialer, så du er sikker på, at træterrassen holder mange år frem.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.