1. Hjem
  2. Tømrerarbejde

Zederkop Træ er en tømrer- og snedkerafdeling i Ishøj med masser af erfaring i bagagen. Teamet er håndplukket ud fra deres solide kompetencer i at levere sublime løsninger af samme kvalitet som resten af Zederkop familien. Zederkop Træ leverer tømrer- og snedkerarbejde på øverste hylde.

Hvorfor Zederkop Træ?

Vores tømre skal styrke vores løsninger til eksisterende kunder, fordi vi, med en selvstændig tømrer- og snedkerafdeling, kan klare meget af det, der ligger i forlængelse af vores glas- og aluarbejde for erhvervskunder og tilbyder derfor entrepriser. Men vores tømrere tilbyder også selvstændige tømrerprojekter – både for erhvervs- og privatkunder. Det kan fx være serviceaftaler på vedligeholdelse af erhvervsbygninger eller:

  • Levering af alle typer døre og vinduer, herunder træ/aluvinduer
  • Udskiftning af karme
  • Udskiftning af vinduer

Du kan læse mere om de enkelte services ved at klikke på dem i menuen.

Filosofien i Zederkop Træ er præcis den samme som i resten af virksomheden: Vi holder altid, hvad vi lover – både hvad angår pris og leveringstid.

Ordentligt tømrerarbejde til den rigtige pris

Vi ved, at vi kan vores kram. Og vi ved, at vi ikke er dyre. Hos os koster det ingenting at spørge –  så giv os et kald på 36 30 20 10, så kigger vi forbi til en snak om netop dit projekt. Husk også – at selvom vi bor i Ishøj, kan vi levere løsninger til hele landet.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.