Inddækning af terrasse i Greve

Zederkop har designet og leveret en flot inddækning af terrasse for en privatkunde i Greve.

Løsningen er en bærende konstruktion i limtræ med glastag og Lumons foldeglas, der kan åbnes helt eller delvist efter behov.

Foldeglasset kan være helt lukket og give en behagelig opholdstemperatur på terrassen i november eller marts måned. På andre tidspunkter er problemet måske for meget vind. Her kan glassene stilles fleksibelt, så der opnås en perfekt vindafskærmning. Og i godt sommervejr kan terrassen åbnes helt.

Glastaget et konstrueret med let bagfald og tagrende ind mod huset. Herved bliver afvandingen af konstruktionen så godt som usynlig.

Opgaven er et godt eksempel på kombination af vores faglige kompetencer indenfor glas, træ og aluminium.

Kontakt gerne Zederkop på 3630 2010 eller zederkop@zederkop.dk, hvis du vil have en lige så flot løsning til inddækning af din terrasse. Har du endnu ikke en terrasse, bygger vi også gerne den for dig først.

Zederkops integrerede løsning til inddækning af min terrasse med en bærende konstruktion i sortmalet limtræ, hvide spær under et glastag med næsten usynlig afvanding, og Lumon foldeglas med mulighed for fuld åbning, har overtruffet mine forventninger, både i henseende til arkitektur og praktisk brug.

Rasmus Christiansen, Greve