1. Hjem
  2. Om os

Om Zederkop

En moderne virksomhed med solid erfaring

Zederkop er en moderne glarmestervirksomhed beliggende i Ishøj med 12 topkvalificerede medarbejdere, der betjener både private, virksomheder og boligselskaber. Vi har eksisteret siden 1898 og kan derfor bryste os af at have 120 års erfaring i branchen – en håndværksmæssig erfaring som du ikke finder hos mange andre glarmestre i Danmark.

Privat og erhverv

Vores målgruppe er både erhvervs- og privatkunder – så uanset hvad, kan vi med garanti hjælpe dig.
Vi leverer næsten alt slags glarmesterarbejde og aluminiumskonstruktioner til indgangspartier, vindfang, glasfacader og glasinddækning af altaner og terrasser. Vores medarbejdere varetager opgaver i hele landet, men betjener også vores nærområde med de daglige serviceopgaver.

Zederkop er beliggende i Ishøj. Vi kan servicere hele det storkøbenhavnske område fra Helsingør i nord til Køge i syd, da vi altid har medarbejdere tæt på kunden.

  • Vi har egen tilskæring af glas i egen montage- og lagerhal
  • Vi er lagerførende i langt de fleste glastyper
  • Vi samarbejder med det tyske kvalitetsfirma Schüco
  • Vi forhandler og opsætter den stærke schweiziske Windoor glasløsning til inddækning/afskærmning af altan og terrasse
  • Vi har 8 veludstyrede servicebiler, som rykker ud, så snart du har brug for det
  • Vi er SKAFOR/Forsikring & Pension-godkendt til sikkerhedsløsninger
  • Vi er medlem af Glarmesterlaugets garantiordning

Og vigtigst af alt – vi sætter det klassiske håndværk meget højt og kan derfor yde den bedste service, uanset hvilken løsning du ønsker.

Tømrer og snedkerafdeling

Vi har udvidet vores virksomhed med en mindre tømrer- og snedkerafdeling. Udvidelsen ligger i naturlig forlængelse af vores nuværende forretning. Med den nye afdeling kan vi nu levere endnu mere helstøbte løsninger til vores kunder.