1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Solafskærmende glas

Solafskærmende glas

Hos Zederkop har vi kompetencer til at levere glas, der afskærmer solen. Solafskærmende glas passer ideelt til virksomheder med store glaspartier. Her er det særlige glas med til at skabe et bedre indeklima for de ansatte samt reducere det samlede energiforbrug.

Solafskærmende glas kan også vælges af æstetiske årsager, og her kan Zederkop tilbyde mange forskellige slags løsninger, der hver især gør facaden flot og iøjnefaldende.

Hvad er solafskærmende glas?

Solafskærmende glas er en glimrende løsning til moderne bygninger, hvor man ønsker fokus på æstetikken og komforten for dem, der til dagligt færdes i bygningen. En bygning med ruder, der afskærmer solen, mindsker samtidig behovet for afkølingsystemer, og dette er med til at reducere omkostninger og det samlede energiudslip. Samlet set er det en god idé at anvende afskærmende glas fordi:

  • Det er med til at reducere behovet for dyre afkølingssystemer
  • Det giver et bedre indeklima for de ansatte
  • Det er en æstetisk, flot løsning (fx kan man vælge farvet glas)
  • Det kan kombineres med mange glastyper

Solafskærmende glas kan bruges til mange forskellige projekter – for eksempel til glasoverdækkede gange, rum, bygningsfacader og glastag.

Kontakt os for at få uddybet de mange muligheder, eller hvis du har spørgsmål af nogen art.

Kan solafskærmende glas kombineres?

Alle solafskærmende glas (med få undtagelser) kan kombineres. For eksempel er det muligt at kombinere med termoruder eller sikkerhedsglas– fx brandhæmmende glas, lyddæmpende glas eller skudsikkert glas. På høje bygninger kan det være en kompliceret proces at få pudset vinduer, men det er faktisk muligt at få integreret en belægning, der gør glasset selvrensende.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.