1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Nye vinduer
  4. Træ/alu-vinduer

Træ/alu-vinduer

Træ/alu- vinduer består af en solid trækonstruktion og en aluminiumsprofil. Træet kommer til at være synligt inde fra boligen, mens aluminiumsprofilen har til formål at skærme af for vind og vejr. Vinduer i aluminium og træ er populære, fordi de har en høj isoleringsevne og lang holdbarhed.

Hvorfor vælge træ/alu-vinduer?

Der er uendeligt mange muligheder med træ/alu-vinduer, så selv den mest kræsne kunde får en løsning, som han/hun bliver yderst tilfreds med.

  • Vinduerne fremstilles på standard- eller specialmål
  • Vælg mellem mange forskellige typer af vinduer – fx Dannebrogsvinduer eller sidehængte vinduer
  • Vinduerne kan fremstilles i flere træsorter
  • Mulighed for forskellig overfladebehandling
  • Træet kan leveres med Softline- eller Almue- profil

Hvis træ/ alu- vinduet laves med Softline- profil betyder det, at vinduet får en afrundet og stilren profil. Hvis du vælger en almue-profil, får vinduerne profilerede kanter. Almue-profilen vælges ofte til Bondehus- eller Dannebrogsvinduer.

Træ/alu-vinduer giver gode besparelser

Vinduer i træ og aluminium er en rigtig god økonomisk løsning, fordi de kræver minimal vedligeholdelse (du behøver kun vaske dem et par gange om året samt smøre/justere hængslerne). Desuden er de mærket med energiklasse A. Vinduerne består af enten to eller tre lag glas, som sørger for, at der afgives så lidt varme som muligt. Hvis du får udskiftet dine gamle vinduer med træ/alu- vinduer, vil du hurtigt kunne se en positiv forskel i dit varmeregnskab. Som det gode gamle ordsprog siger: Hvad der er sparet er tjent!

Har du brug for rådgivning og vejledning til at vælge den løsning, der passer bedst til din bolig? Så kontakt os endelig! Vi har dygtige folk, som står klar til at hjælpe dig i mål med netop dit projekt.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.