1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Nye vinduer
  4. Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer

Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have udskiftet dine vinduer, men uanset hvad, så kan Zederkop hjælpe dig trygt og sikkert gennem hele processen.

Skal du have udskiftet dine vinduer, kan du vælge “Fuldpakken”, hvor vi kommer og måler op og så efterfølgende leverer og monterer de nye vinduer, når det passer dig. Hvis du gerne vil klare monteringen selv, er det også en mulighed – det er helt op til dig!

Bør du få udskiftet dine vinduer?

Udskiftning af vinduer kan være en rigtig god idé, hvis du bor i et hus af ældre dato. Vinduer i ældre boliger er nemlig ofte utætte, og der er derfor stor risiko for, at en masse varme fra boligen strømmer ud i den blå luft – og det kan du med garanti mærke på varmeregningen. Hvis du vælger at få udskiftet boligens vinduer, vil du derfor kunne spare penge på varmeregningen, og samtidig skåner du miljøet for en væsentlig udledning af CO2.

Når der bliver opført nye boliger i dag, bruger man udelukkende energivenlige termoruder, men sådan har det ikke altid været. I Danmark så termoruden dagens lys i løbet af 1980’erne, så er din bolig ældre, er den med garanti ikke udstyret med energivenlige ruder. Samtidig er der siden 80’erne sket meget nyt, og ruderne bliver løbende forbedret. Det vil derfor stadig være besparende for dig at få udskiftet energivenlige vinduer fra slutningen af 80’erne med nye vinduer.

Opmåling af vinduer

Det er afgørende, at de nye vinduer har den helt rigtige størrelse. For at vi kan levere vinduer efter helt præcise mål, besøger en af vores glarmestre dig og måler op.

Ved udskiftning af vinduer så husk, at du kan vælge mellem forskellige typer. Zederkop leverer vinduer i

Er du i tvivl om, hvilken type vindue du skal vælge? Så tag os med på råd – vi kan vejlede dig om de forskellige typer og tage en snak om både fordele og ulemper.

Har du brug for udskiftning af vinduer? Så kan vi rådgive dig gennem hele processen. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, så vi kan helt bestemt give dig et tilbud , du ikke kan sige nej til.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.