1. Hjem
 2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
 3. Nye vinduer
 4. Termoruder

Termoruder

Hos Zederkop anbefaler vi vores kunder at få energivenlige termoruder, da de giver et lavere energiforbrug, en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Bor du i et ældre hus, hvor vinduerne ikke er blevet skiftet længe, så bør du overveje, om du ikke skal få udskiftet dem til en mere energirigtig løsning.

En moderne termorude er det samme som en energirude eller et energivindue. Den primære fordel ved energivinduer er, at de er gode til at optage den varme, som kommer fra solen. Når ruderne er gode til at holde på varmen betyder det, at du kan spare penge på varmeregningen.

Udskiftning af ældre ruder er den bedste investering, du kan foretage dig. Du sparer penge på varmeregningen fra dag et, og din investering tjener sig ofte hjem på under 5 år.
Zederkop giver dig et super tilbud på dit livs bedste investering. Det bliver ikke billigere at gøre det rigtige for både miljøet og pengepungen.

Hvis du vælger energirigtige ruder får du:

 • Varmere overflader
 • Mindre træk
 • Øget komfort
 • Bedre indeklima
 • Forøgelse af husets værdi

Har du brug for, at ruderne er lydisolerende eller ekstra sikre mod indbrud? Eller måske vil du gerne undgå, at andre kan kigge igennem ruderne til badeværelset? Mulighederne er mange, og hvis du vælger at købe dine runder hos os, så skræddersyer vi præcis den løsning, der passer til dig.

Udskiftning af termoruder

Er dine ruder gamle og trænger til udskiftning? Hos Zederkop har vi altid gode tilbud på udskiftning af dine gamle ruder til energirigtige termoruder. Vores fordelagtige tilbud giver dig en unik chance for at lave dit livs bedste investering.

Er dine nuværende termoruder punkteret?

Er du usikker på om en af dine termoruder er punkteret? Har du pudset ruden, og fortsætter den med at være dugget eller se ’kalket’ ud? Så er den med stor sandsynlighed punkteret. Zederkop udskifter mange punkterede termoruder hver eneste dag, og vi står også klar til at udskifte din.

Er ruden dugget på ydersiden?

Hvis der er dug på ydersiden af ruden, så er den faktisk ikke punkteret. Dug på ydersiden er faktisk et ’sundhedstegn’, som indikerer, at ruden isolerer boligen rigtigt godt. Især om efteråret oplever mange, at ruderne dugger. Dette sker, fordi luften er ekstra vandholdig, og der dannes dug på kolde overflader. Da en termorude er kold på ydersiden, vil der automatisk blive dannet mere dug.

Godt tip! Sådan spotter du punkterede termoruder

 • Hvis du er i tvivl om termoruden er punkteret, så prøv at købe en frysespray:
 • Spray på samme punkt midt på ruden i 10-15 sekunder.Derefter tager du en klud og tørrer isen på ydersiden af glasset væk.
 • Er der dannet is mellem glassene, som du ikke kan tørre væk, så er din rude helt sikkert punkteret.

Få udskiftet punkterede termoruder

Hos Zederkop udskifter vi punkterede termoruder overalt i landet. Vi kan udskifte ruden, men også hele vinduet. Det er en god idé at udskifte både vindue og rude, hvis træet er gammelt og mørt. På den måde opnår du de største energimæssige besparelser.

Vælg os når du skal have nye termoruder

Der er mange grunde til at du skal vælge Zederkop som leverandør af dine nye termoruder, men her er blot et par af dem:

 • Vi kører på hele Sjælland
 • Vi er en moderne innovativ virksomhed med 12 topkvalificerede og superengagerede medarbejdere.
 • Vi har leveret vinduer og glasarbejde til danskerne i mere end 110 år

Gi’ os et kald og så kigger vi forbi til en uforpligtende snak om alle de fordele du opnår ved udskiftning af dine gamle ruder til energirigtige termoruder!

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.