1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Nye vinduer
  4. Forsatsvinduer

Forsatsvinduer

Hvis du gerne vil bevare dine gamle vinduer, så er forsatsvinduer en rigtig god løsning. Denne type vindue er nemlig med til at reducere varmeforbruget, forbedre dit indeklima samt reducere støjniveauet.

Hvornår bør du vælge forsatsvinduer?

Forsatsruder eller forsatsvinduer, som de også hedder, kan du med fordel vælge, hvis du, som nævnt, ønsker at bevare de gamle ruder. De er ideelle til både renoveringsprojekter eller byfornyelse, hvor nye moderne vinduer ikke vil passe til det æstetiske udtryk.

Forsatsvinduer sparer energi og reducerer støj

Vidste du, at forsatsvinduer tjener sig selv hjem på 4-5 år i gennemsnit? Når ruderne er blevet monteret, vil varmetabet blive reduceret til 1/3 del i forhold til gamle vinduer. Vinduerne kan ligeledes reducere støjniveauet markant.

Der højere energibesparelser at hente, hvis du vælger termoruder. Men ydre termoruder kan ikke altid anvendes, især hvis der er tale om en fredet eller særlig bevaringsværdig bygning. Derimod kan forsatsruder leveres med termoruder, hvorved der kan spares yderligere energi.

Find ud af om termoruder er den rigtige løsning for dig.

Vælg os når du skal have forsatsvinduer

Du skal vælge Zederkop som din fortrukne samarbejdspartner, når det gælder forsatsvinduer, fordi vi har skiftet rigtigt mange vinduer gennem tiden. Vi anvender kun de bedste materialer og vi skræddersyr altid løsningen til præcis din bolig. Når det gælder bevaringsværdige bygninger ved vi, hvad der skal til at for at opnå et perfekt resultat. Vi tilpasser vinduerne til de eksisterende, således at det æstetiske udtryk bevares.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.