1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Nye vinduer

Nye vinduer

Er glasset i dine vinduer gået i stykker? Så rykker vi hurtigt ud og udskifter de ødelagte ruder med nye vinduer. Det kan også være, at dine vinduer er gamle og slidte eller knap så energivenlige. Her kan vi udskifte hele vinduet (både trærammen og ruden) med et nyt vindue i tip top stand.

Ud med de gamle – ind med de nye

Vi hjælper rigtigt mange kunder med levering og montering af nye vinduer. Hvis du bor i en ældre bolig, er det ikke sikkert, at de eksisterende vinduer er energivenlige En energirude består af to lag glas – i nogle tilfælde tre lag – hvor der på det ene lag er en tynd metalbelægning. Metalbelægningen fungerer som et filter, der lukker solens varmestråler ind, men forhindrer varmen i at slippe ud igen. Dermed isolerer den væsentlig bedre end de gamle vinduer. Hvis du skal have nye vinduer, vil Zederkop derfor altid bruge energivenlige termoruder.

Læs mere om energivenlige termoruder.

Træ/alu-vinduer

Du kan vælge at få leveret træ/alu- vinduer. Forskellen fra et vindue i glas og alu er selve opbygningen. Et vindue i træ/alu består af træ på indersiden og aluminium på ydersiden, hvorimod et glas/alu- vindue har aluminium på begge sider.

Du kan læse mere om træ/alu- vinduer ved at klikke på linket.

Hos Zederkop gør det ingen forskel, om vinduet skal repareres eller udskiftes i en privat bolig, et kontor eller et stort domicil. Vi har kompetencer til at klare både de store og mindre opgaver.

Få hjælp til levering og montering af nye vinduer

Har du mod på selv at montere dine nye vinduer, så kan du afhente dem på vores adresse i Ishøj. Men ser du hellere, at en af vores medarbejdere hjælper dig med alt det praktiske så som levering og montering, så står vi klar til at servicere dig, præcis når det passer dig.