1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Lamineret glas

Lamineret glas

Lamineret glas anvendes som enkeltglas i termoruder i døre, vinduer og ovenlys (her som det inderste lag i termoruden), vægge og værn, hvor der er krav om personsikkerhedsglas. Glasset er også yderst velegnet til projekter, hvor man ønsker at sikre mod indbrud.

Lamineret glas karakteriseres som sikkerhedsglas. Du kan læse mere om sikkerhedsglas ved at trykke på linket.

Fakta om lamineret glas

Denne glastype består af et eller flere lag glas, som er klæbet sammen af mellemliggende folie. Folien består som oftest af en termoplastisk folie af polyvinylbureral – også kaldet PVB. Tykkelsen på folien kan variere, men det er typisk 0,38 mm. Skulle uheldet være ude, vil glasset, på grund af folien, blive holdt sammen og skæreskader vil derfor være minimeret. Folien holder også glasset fast i rammen, hvilket sikrer, at det ikke falder ud.

Det er muligt at få glasset i forskellige farver samt forskellig grad af gennemsigtighed. Glasset er derfor yderst velegnet til æstetiske projekter, hvor der er fokus på bygningens arkitektoniske udtryk.

Fordi folien er lavet af termoplastisk materiale, kan det ikke tåle hvad som helst. Ved pludselige temperaturskift, stærk varme, fugt eller kulde kan det i værste fald tage skade.

Zederkop har mange års erfaring med lamineret glas

Hos Zederkop har vi mange års erfaring med lamineret glas, og vi garanterer, at vores løsninger laves i den bedste kvalitet. Vi har gennem årene udført sikringsopgaver for både private og offentlige virksomheder – herunder ministerier, EDB-centraler, forsikringsselskaber og museer. Du kan derfor være sikker på en professionel løsning, der er udført i kun de bedste materialer.

Vi producerer lamineret glas på eget værksted

Vi producerer lamineret glas på vores eget værksted og står også gerne for monteringen.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.