1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Gulvglas – en raffineret og elegant løsning

Gulvglas

Gulvglas giver rummet et meget elegant udtryk, og det er bestemt ikke noget, du finder i ret mange private boliger. Men tør du skille dig ud fra mængden, så er gulvglas en raffineret løsning, som i den grad vækker opsigt og udstråler luksus.

Gulvglas til private boliger

Glas er et meget stærkt og fleksibelt materiale, og det kan derfor bruges i forbindelse med gulvet eller en trappe. Det er muligt at udforme hele gulvet i glas, men som regel er det udvalgte steder i gulvet, hvor man vælger at bruge plader af glas.

Gulvglas giver en helt fantastisk effekt og særligt, hvis det bruges i et toplans-hus, hvor man kan kigge gennem glasset fra 1.salen. Glas kommer også særligt til sin ret, når det bruges som materiale til en trappe. En trappe med glastrin er utrolig elegant, og det virker som om trappen svæver frit i boligen.

Vi leverer glasset efter de mål, som du oplyser. Det betyder, at du får en tilpasset løsning, der kommer til at passe perfekt til rummet og det samlede udtryk.

Gulvglas til erhverv og forretninger

Har du et domicil, en kontorbygning eller en forretning, hvor du tænker, at gulvglas vil passe rigtigt godt ind, så kan Zederkop hjælpe dig gennem hele processen. Vi snakker om dine ønsker, og sammen finder vi ud af, hvad der kan lade sig gøre inden for bygningens rammer. Vi har mulighed for at levere en skræddersyet løsning, der passer til dine ønsker.

Hvordan fremstilles gulvglas?

Gulvglas består af minimum tre lag glas, som er lamineret sammen med PVB-folier. Det øverste lag kalder man for slidlaget, og dette indgår ikke i vurderingen af glassets samlede styrke. Du kan derfor trygt gå på gulvglasset uden at være bekymret for at falde igennem.

Dog er selve monteringen utrolig vigtig og afgørende for, hvor sikkert glasset er. Vi anbefaler derfor altid at få en professionel håndværker til at montere det i boligen.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.