1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glasværn

Glasværn

Et glasværn på fx en altan, trappe eller terrasse er ikke kun en flot og elegant løsning – den giver også sikkerhed til din familie og dig. 

I samarbejde med dig finder vi en løsning og et udtryk, som passer til den eksisterende – hvad enten du ønsker at afskærme din altan, trappe eller terrasse. Og hos Zederkop går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor være sikker på en løsning, som holder mange år frem.

Glasværn til terrasse

Rigtig mange husejere har en terrasse, hvor de nyder at være – særligt forår og sommer. Og hvis terrassen er hævet over jorden, kan det være en god idé at få monteret et glasværn. Glasset fungerer som et værn og vil dermed forhindre, at børnene falder ned fra terrassen og slår sig. Et glasværn er samtidig rigtigt flot og stilrent – du får derfor en fuldent løsning, som både er sikker og en fryd for øjet.

Glasværn udføres kun i sikkerhedsglas

Når der er mennesker involveret, kan der ske ulykker – det er derfor meget vigtigt, at glasset ikke forvolder skade, hvis uheldet skulle være ude. Værn af glas er derfor altid udført i sikkerhedsglas, som bliver siddende i stedet for at styrte ned.

Du kan læse mere om sikkerhedsglas og hvorfor det er så sikkert ved at klikke på linket.

Transparent eller matteret glasværn

Som standardløsning laves glasværnet i transparent glas, men hvis du ikke ønsker, at andre skal kunne kigge igennem, er det også muligt at få værnet i en matteret udgave. Skal glasset udføres i en speciel farve, så klarer vi også den.

Giv os et kald

Du er mere end velkommen til at tage en snak med os tidligt i overvejelsesfasen – så kan vi sammen finde frem til, hvilken type glasværn eller glasafskærmning du ønsker og har behov for.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester- opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.