1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glasudestue

Glasudestue

Kunne du også godt tænke dig at nyde din have året rundt? Med en glasudestue kan du – uanset vejrforhold – få glæde af dine have og følge med i, hvordan årstiderne skifter. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste at levere og montere præcis den glasudestue, som du har i tankerne.

Hvis du ikke selv har en idé til, hvordan den skal se ud, så kan vores kompetente medarbejdere give dig masser af inspiration og forslag til, hvordan din kommende udestue skal tage sig ud. Vores løsninger er specialfremstillede, og du vil derfor få en udestue, som er unik og adskiller sig fra dine naboers.

Vi arbejder tæt sammen med schweiziske Sunparadise, som er en førende europæisk leverandør af rammeløst foldeglas til udestuens vægge eller til glasinddækning af en altan. Her kan du kan læse mere om Sunparadise produkter (siden er på engelsk).

En glasudestue som passer til din bolig

For os er det vigtigt, at udestuen passer til din bolig. Vi har fokus på, hvordan det samlede udtryk bliver, og din nye udestue kommer derfor til at fremstå som en integreret del af huset.

For eksempel kan de bærende profiler både fremstilles i træ eller aluminium. Til nogle boliger er træprofiler det helt rigtige valg, mens det for andre vil være aluprofiler. Sammen med en dygtig medarbejder vil I finde frem til den bedste og mest optimale løsning for netop din bolig.

Skal du bruge glasudestuen om vinteren?

Alt efter hvordan du vil bruge din udestue, så vælger du enkeltlagsglas eller termoruder. Termoruder er isolerende i sig selv, og de er derfor gode til at holde på varmen. Hvis du gerne vil bruge den ekstra stue om vinteren, er det også et must, at alu-profilerne er isolerende.

Aluminium sikrer en løsning med meget lav U-værdi, og jo lavere U-værdi, desto bedre isolerer konstruktionen. På grund af den lave værdi kommer der ikke kondens på indersiden af glasset – det skete heldigvis kun i gamle dage, da man ikke var så langt fremme i udviklingen af glas og aluminium, som man er i dag.

Du kan åbne glasudestuen helt op

Om sommeren kan det blive meget varmt, men hvis udestuen laves med skydedøre/foldedøre, kan du åbne helt op og lukke masser af frisk luft ind.

Glasudestuen er nem at vedligeholde

Hvis du vælger en glasudestue med aluminiumsprofiler, behøver du ikke bekymre dig om den store vedligeholdelse. Glastag får nemlig ikke bevoksninger af mos og alger som andre typer tag.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester-opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.

Inddækning terrasse