1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glastilbygning

Glastilbygning

Flere og flere husejere ønsker at udvide boligens areal med en glastilbygning – og det er ikke uden grund. I en tilbygning af glas får du nemlig masser af ekstra lys og luft, som du kan nyde godt af året rundt. Samtidig er det en fleksibel løsning, som du kan vælge at benytte til mange forskellige formål. 

Ønsker du en glastilbygning, så kan du trygt kontakte Zederkop, som har mange års erfaring med netop denne type glasløsning. Vores kompetencer strækker sig fra rådgivning til montering, men det er op til dig, hvor meget du ønsker vores hjælp.

Har du brug for råd og sparring i forhold til udseendet af din glastilbygning, eller har du allerede et færdigtegnet projekt, som blot skal leveres og monteres? Uanset hvor meget hjælp, du har brug for, så er vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig i mål med projektet.

Hvad er en glastilbygning?

En glastilbygning er et ekstra rum, som man tilføjer til boligen for at få mere plads. Fordi tilbygningen udføres i glas og aluminiumsprofiler, får man en diskret, elegant og holdbar løsning, der giver masser af lys og luft året rundt. Glastilbygningen kan bruges til mange forskellige ting, men de fleste anvendes som:

  • Overdækket terrasse
  • Udestue
  • Vinterstue eller vinterhave
  • Orangeri

Rigtig mange vil gerne have mulighed for at åbne tilbygningen op om sommeren – og ved hjælp af et særligt foldesystem er dette muligt. Afhængig af hvilken løsning du vælger, kan foldedørene åbnes helt op, hvilket er rigtig praktisk og behageligt om sommeren.

Hvorfor vælge en tilbygning i glas?

Glas er som udgangspunkt et super holdbart materiale, der ikke kræver den store vedligeholdelse. Selvfølgelig skal ruderne pudses, men derudover kræver en glastilbygning ikke så meget – og det er trods hårde vejrforhold. På et almindeligt tag vil der hurtigt gro mos og alger, men det er ikke tilfældet, når det er udført i glas. Du får også masser af lys og luft året rundt, hvilket giver en følelse af, at sommeren bliver forlænget, og foråret kommer tidligere.

Vælger du Zederkop som samarbejdspartner, får du også en tilbygning efter de mål, som du ønsker. Med andre ord så kan du få skræddersyet den glastilbygning, som passer til din bolig – både i forhold til størrelse og arkitektoniske udtryk.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester-opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.