1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glasskydedøre

Glasskydedører

Glasskydedøre er en elegant og stilren løsning til butikker, virksomheder, domiciler og private boliger. Dørene kan laves i flere forskellige mål og størrelser, således at de passer perfekt til dine behov og ønsker. Med en skydedør i glas udnytter du lyset maksimalt og kan dermed opnå mere et mere lyst, åbent og indbydende rum.

Zederkop har mange års erfaring med udførelse og montering af glasskydedøre. Kontakt os for en uforpligtende snak om netop dine ønsker.

Manuelle glasskydedøre

Hos Zederkop fremstiller vi manuelle skydedøre i glas. Skydedørene tilpasses præcist til rummet – i både størrelse og form. Du kan derfor være sikker på en løsning, der vil komplimentere rummets udtryk og funktionalitet. Manuelle skydedøre kan både anvendes til badeværelset, kontoret, køkkenet eller soveværelset – det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Automatiske glasskydedøre

Automatiske skydedøre i glas er en ideel løsning til et rum, hvor der er jævn gennemgang. For eksempel er automatiske glasdøre en smart løsning til et indgangsparti til en butik, hotel eller kontorbygning. Via en sensor vil døren åbne sig, så snart nogle kommer tæt på døren, og man behøver derfor ikke bruge tid eller kræfter på at åbne døren.

Både de automatiske og manuelle skydedøre kan fremstilles i almindeligt, farvet eller matteret glas. Du kan dermed være med til at sætte præcist det præg på dørene, som du ønsker.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.