1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glasplade til bord

Glasplade til bord

Hos Zederkop har vi vores egen lager- og montagehal. Vi kan derfor skære glasplader præcis efter dine ønsker. Et bord med glasplade giver et let og elegant udtryk og er en rigtig god løsning til mindre rum.

Hvorfor vælge glas?

Hvis du vælger en glasplade til dit bord, giver det en følelse af, at de ting, det står på bordet svæver. Samtidig reflekterer det lyset på en smuk og varm måde. Det er også utrolig nemt at vedligeholde en glasplade – den tåler stort ses alt, og du behøver ikke gøre andet ved bordet end at pudse det efter behov.

Få en skræddersyet glasplade

Du kan frit vælge, hvilken størrelse du gerne vil have bordpladen i. Du kan også vælge om glasset skal være gennemsigtigt eller matteret, og om kanterne skal være blødt afrundet. Skal glaspladen til bordet være rund eller rektangulær? Så klarer vi også den. Og har du særlige ønsker til farven? Vi kan fremstille glasplader i flere forskellige farver.

Du kan afhente din glasplade på vores adresse i Ishøj, men vi kan også levere den til dig efter aftale.

Husk at vi tilbyder mange andre glasprodukter på mål. Står du også mangler et par flotte glashylder eller spejle på mål, så kan vores glarmestre hjælpe dig.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester-opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.