1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glasoverdækninger og baldakiner

Glasoverdækning

En glasoverdækning eller baldakin giver dit indgangsparti eller butiksfacade et flot og professionelt udtryk, der skiller sig ud fra de andre bygninger.

Med Zederkops løsning er du samtidig sikret en overdækning af høj kvalitet og i hærdet glas. Vi anvender hærdet glas, da dette ikke splinter i skarpe skud, som kan falde ned og gøre skade. Hærdet glas splintrer derimod i bittesmå stykker, som ikke skærer huden.

Glasoverdækninger kræver specielle kompetencer

Opførsel eller reparation af glasoverdækninger og baldakiner er ikke nogen nem opgave. For at opnå et professionelt og vellykket resultat kræver det, at glarmesterfirmaet har indgående viden om sikkerhed, glassets bæreevne og hvordan glaskonstruktioner opføres. Hos Zederkop har vi gennem mange år specialiseret os i glasoverdækningerne og vi ved derfor, hvad det kræver at opføre en overdækning af glas. Inden vi påbegynder projektet, vil vi altid afsætte tid til et møde, hvor vi sammen gennemgår projektet fra start til slut.

Hvorfor skal Zederkop lave din glasoverdækning?

Hos Zederkop har vi mange års erfaring og ekspertise i udførsel og montering af mange forskellige slags glasoverdækninger. Du kan derfor være sikker på at få en professionel løsning, som passer til netop dine ønsker. Du skal vælge Zederkop fordi:

  • vi altid sørger for at spørge ind til dine behov og ønsker
  • vi kun anvender de bedste og mest sikre materialer
  • vi har mange års erfaring med netop denne type opgave

Zederkop er specialiseret i montering og levering af glas- og alufacader.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.