1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glasmontre i specialmål

Glasmontre i specialmål

Har du noget helt særligt, der skal præsenteres eller udstilles? Zederkop fremstiller glasmontre i den størrelse og form, som du har brug for.

Vil du gerne have en glasmontre uden synlige beslag, er det muligt at lime glasstykkerne sammen ved hjælp af en særlig holdbar og effektiv lim. Det giver et super flot og rent udtryk, hvor fokus er 100 procent rettet mod det, der skal udstilles.

Skræddersyet glasmontre

Som nævnt har Zederkop kompetencer til at udføre næsten alle former for glasmontre. Det er en spændende specialopgave, som vore fagfolk udfører med største omhu. Vi modtager primært bestillinger på glasmontre fra museer, forretninger og virksomheder, der har en produktportefølje, som kræver ekstra eksponering. Men vi hjælper også gerne mindre virksomheder eller privatpersoner, som ønsker at udstille eller præsentere en særlig genstand – måske en samling af modelskibe eller et udstoppet dyr.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester-opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.