1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Glashylder efter mål

Zederkop leverer glashylder efter dine ønsker og behov. Du kan derfor få glashylder skåret i præcis den størrelse, form og tykkelse, som du har brug for.

Hylderne sættes typisk op med et beslag, som skal bores ind i væggen. Glashylder kan bruges alle steder i boligen, og giver en flot og elegant udtryk. Glashylder efter mål fås i flere forskellige glastyper – du kan få skåret hylderne i helt gennemsigtigt glas, men matteret glas er også en mulighed.

Hvilke glashylder leverer vi?

Hos Zederkop gør vi meget ud af at levere en høj og professionel service. Sådan har vi altid drevet vores forretning, og det bliver vi ved med. Som en del af den høje service giver vi dig muligheden for at vælge præcis, hvordan dine glashylder skal se ud. Som nævnt kan du vælge mellem gennemsigtigt eller matteret glas, og derudover kan du bestemme følgende:

  • Størrelse – skal de være store eller små?
  • Tykkelse – skal de være tynde eller tykke?
  • Form – firkantede, rektangulære eller trekantede? (passer fx perfekt til hjørnet af brusenichen)
  • Farve – skal de være gennemsigtige, blå, grønne, grå eller bronze?

Glashylder kræver ingen vedligeholdelse (som fx træ), og de er meget lette at rengøre. Husk også, at hvis du skal bruge hylderne i dit badeværelse, så kan vi lave dem i samme type glas som brusedøren – det giver et fuldendt og elegant resultat.

Læs her hvilket glas vi leverer på mål.

Vælg os når du skal have glashylder

Du skal vælge Zederkop, fordi vi tilpasser os fuldstændigt efter dine behov og ønsker. Dernæst kan du være sikker på, at Zederkop:

  • Lever op til dine ønsker og forventninger
  • Du kan bestille hyldebeslag og holdere hos os
  • Vi leverer og monterer hylderne, hvis du har behov for det – ellers kan de afhentes på vores adresse i Valby
  • Vi har yderst konkurrencedygtige priser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Er du interesseret i glashylder efter mål til enten badeværelset, stuen, køkkenet eller et helt andet rum? Så kontakt vores glarmestre på telefon 36 30 20 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester-opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.