1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Drivhusglas

Drivhusglas

Hos Zederkop kan du få nyt drivhusglas, hvis det gamle trænger til at blive udskiftet. Hvis du blot oplyser os om målene på glasset, så skal vi nok sørge for at skære det i den rigtige størrelse.

Du kan komme forbi vores afdeling i Ishøj og hente dit drivhusglas, eller vi kan levere det på din hjemmeadresse efter aftale. Har du brug for at få glasset monteret? Så giver vi også gerne en hånd med det.

Ødelagt drivhusglas skal fikses

Når foråret begynder, går mange familier i gang med at klargøre drivhuset. Efter en kold og lang vinter trænger det til at blive rengjort – både indvendigt og udvendigt. Da du går en tur rundt om drivhuset, opdager du pludselig, at drivhusglasset er gået i stykker flere steder. Eller måske har der været en kraftig storm, som har ødelagt flere af drivhusets glasruder. Vi hjælper gerne med reparation, så dine planter igen får optimale betingelser.

Et drivhus i glas giver lys og luft

Nogle vælger at isætte ruder, der er fremstillet af polycarbonat. Polycarbonat er mere modstandsdygtigt end almindeligt glas, men når det kommer til lys og luft, så er glasruder den klare vinder. Vælger du glasruder, giver du derfor dine planter optimale betingelser for at vokse sig store, saftige og stærke.  Når det kommer til pris, så er drivhusglas og en temmelig billig løsning. Du behøver derfor ikke at skulle have den store pengepung frem.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester-opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.