1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Brusenicher
  4. Glasvæg til badeværelse

Glasvæg til badeværelse

En glasvæg giver badeværelset et let og enkelt udtryk, og den kan let monteres på den ene væg. Har du et lille badeværelse kommer en bruseniche let til at virke for stor og prangende, mens en glasvæg derimod vil passe rigtigt fint.

Hvis du ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med, så gælder det om at finde en løsning, der ikke tager for meget plads. Netop her udmærker glasvæggen sig, fordi den får badeværelset til at synes større, end det i virkeligheden er.

Hvordan skal din glasvæg se ud?

Som årene er gået, har vi modtaget et utal af bestillinger på glasvægge til badeværelset. Du kan derfor trygt stole på, at din glasvæg bliver udført af professionelle håndværkere, der ved, hvad de laver.

Den primære årsag til, at rigtig mange vælger at få monteret en glasvæg på badeværelset er fordi den tilfører et meget stilfuldt og fjerlet udtryk. Samtidig er den meget nem at sætte op, og hvis du skal flytte, er det som regel intet problem at tage den ned igen.

  • Vi skærer glasvæggen i den størrelse, som du ønsker, og som passer til badeværelset.
  • Du kan vælge mellem flere glastyper – matteret/frostet glas, gennemsigtigt eller farvet.
  • Vi kan levere glasvæggen til badeværelset i buet eller plant glas.
  • Vil du gerne undgå for meget rengøring? Så vælg at få en særlig nanobelægning, som sikrer, at glasset er ekstra vandafvisende.

Levering og montering af glasvæg til badeværelse

  • Zederkop har mange års erfaring med glasvægge til badet, så du kan være sikker på at få en professionel og kompetent vejledning gennem hele forløbet.
  • Alle vores vægge i glas udføres i hærdet sikkerhedsglas, der ikke smadrer i farlige spyd og spidser, hvis uheldet skulle være ude.
  • For at fuldende udtrykket på badeværelset, har du mulighed for at købe glashylder i samme glastype som glasvæggen.

Zederkop udfører de fleste typer glarmester opgaver til både private og erhvervskunder. Her kan du læse mere om Zederkop glarmester.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.