1. Hjem
  2. Glarmester, tømrer og facadespecialist i Ishøj
  3. Brusenicher

Brusenicher og brusedører

Er du også træt af vådt badeforhæng og masser af vand på badeværelsesgulvet? Med en brusedør eller bruseniche bliver du kvit med både forhæng og vandmasser andre steder end der, hvor du faktisk bader. Zederkop leverer og monterer flotte og unikke brusedøre og brusenicher præcis efter dine behov og ønsker.

Glas er en elegant og funktionel løsning, som ikke tynger rummet. Netop fordi badeværelser typisk ikke er så store, er det ideelt at anvende glas til at afskærme badet.

Hvordan skal din bruseniche se ud?

Zederkop har sat et utal af brusenicher og døre op gennem tiden. Vi er derfor vant til forskellige behov og ønsker, og vi kan skræddersy en brusekabine, der passer præcist derefter. En bruseniche giver badeværelset et ekstra elegant udtryk, som de almindelige badeforhæng ikke kan hamle op med. Vælg derfor en brusedør/brusekabine, hvis du ønsker et fuldendt og iøjnefaldende udtryk på badeværelset.

  • Vælg imellem en brusedør eller en hel bruseniche/brusekabine
  • Vi leverer brusekabinen eller døren i den størrelse og form, som du ønsker
  • Du har også mulighed for at vælge glastypen – matteret, gennemsigtigt eller farvet
  • Brusedøren kan udføres i buet eller plant glas
  • Skal den være ekstra let at rengøre? Vælg den særlige nanobelægning, som sikrer at vand straks løber af glasset

Har du et mindre badeværelse kan en bruseniche godt komme til at se for voldsom ud. Her kan en glasvæg til badeværelset være en mere ideel løsning.