1. Hjem
  2. Glasfacader og alufacader
  3. Indgangsparti

Indgangsparti

En af Zederkops spidskompetencer er levering og montering af indgangsparti i glas til virksomheder, store domiciler og butikker. 

Indgangsparti i glas og alu

Det er meget afgørende for virksomhedens image, at indgangen fremstår flot og indbydende, da det ofte er medarbejdernes og ikke mindst kundens første håndsindtryk, der etableres ved synet af denne. Ved hjælp af et elegant og holdbart indgangsparti kan Zederkop hjælpe med at gøre din virksomhed til noget helt særligt.

  • Zederkop har i mange år leveret indbydende og solide indgangspartier i aluminium og glas til mange virksomheder rundt omkring i landet.
  • Vi har været i glasbranchen i mere end 110 år, så du kan derfor stole trygt på, at vores løsninger er udført af medarbejdere med en lang og specialiseret erfaring.
  • Vi går aldrig på kompromis med det klassiske håndværk og yder derfor altid den bedste service – det gælder også for indgangspartier i glas.

Zederkop er specialiseret i glas- og alufacader.

Indgangsparti fra Zederkop

Hvis du vælger Zederkop, som din fortrukne samarbejdspartner, kan du være sikker på at få leveret et fejlfrit og professionelt produkt. Vores indgangspartier udføres kun i de bedste materialer, så du er garanteret en holdbar løsning mange år frem. Vi leverer aldrig standardløsninger, men derimod kun skræddersyede produkter, der passer til din virksomheds udtryk og størrelse. Med en løsning fra Zederkop er du derfor sikret et indgangsparti, der understreger og matcher bygningens nuværende arkitektoniske udtryk.

Mange virksomheder ønsker skydedøre, der åbner automatisk, når medarbejdere eller kunder nærmer sig indgangen. Zederkop leverer selvfølgelig også automatiske skydedøre i glas, der passer perfekt til netop din virksomhed eller domicil.

Har du brug for mere information? Læs mere om foldedøre i glas.

Få dit indgangsparti lavet af Zederkop

Vi har samlet en række punkter, som vi mener udgør kernen af vores forretning og argumenterer for, hvorfor du netop skal vælge os:

  • Flotte og iøjnefaldende indgangspartier i glas
  • Vi samarbejder med det tyske kvalitetssystem Schüco
  • Vores løsninger udføres kun af materialer i den bedste kvalitet
  • Professionelle medarbejdere med mange års erfaring

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.