1. Hjem
  2. Glasfacader og alufacader
  3. Glasvægge

Glasvægge

Glasvægge eller glasskillevægge er en elegant løsning, når det kommer til rumopdeling. Masser af lys og luft får lov til at passere, og det er en alsidig løsning, som kan bruges til mange forskellige formål. Brug glasvæggen som en funktionel rumopdeler til din bolig eller i det åbne kontorlandskab, hvor væggen er med til at reducere støj. Muligheder er der nok af – det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Glasvægge på mål

Hos Zederkop har du mulighed for at få leveret og monteret glasvægge i præcis den størrelse, som du ønsker. Vi arbejder sammen med HAWA, som leverer aluminiumsprofiler til glaskonstruktionerne. HAWA har eksisteret siden 1965 og leverer ligesom Zederkop udelukkende produkter af høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få en glasskillevæg, som holder i mange år fra den dag, den bliver monteret. Zederkop er specialiseret i glas- og alufacader.

Vi udfører de fleste vægge i hærdet glas, da dette er langt mere brudsikkert end almindeligt glas. Du kan selv være med til at bestemme, hvilken farve glasset skal have, og om det skal være med til at hæmme støj. Fortæl os dine ønsker, så skal vi nok gøre alt for at imødekomme dem.

Mere end 110 års erfaring i branchen

Zederkop har hjulpet et utal af kunder med at få præcis den løsning, som de har efterspurgt. For eksempel har Zederkop leveret og monteret en elegant rumdeler i hærdet glas til Den Australske Ambassade i København.

Se alle vores projekter.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.