1. Hjem
  2. Glasfacader og alufacader
  3. Foldedøre i glas

Foldedøre

Foldedøre i glas er meget anvendelige til flere forskellige projekter. Men fælles for dem alle er, at de skaber lyse og lette rammer der, hvor de anvendes.

Hos Zederkop har vi mange års ekspertise og erfaring med fremstilling, levering og montering af glasfoldedøre, og vi ved, hvad der skal til, så foldedørene kommer til at passe perfekt til boligens eller virksomhedens arkitektoniske udtryk.

Glasfoldedøre til kontorer og butikker

Foldedøre i glas er en glimrende løsning til kontorlandskaber og særligt til lokaler, hvor det skal være nemt at åbne helt op. Foldedørene i glas sikrer også, at rummet forbliver lyst og åbent, selvom det er afskærmet fra de øvrige rum.

De kan efter behov åbnes delvist eller helt op, hvilket er en klar fordel, som almindelige skydedøre ikke kan hamle op med. Foldedøre er også en rigtig god løsning til butikker, hvor man ønsker at kunne åbne og lukke facaden helt.

Foldedøre i glas til boligen

Foldedørene passer perfekt til at skabe forbindelse mellem boligen med haven. Foldedørene kan for eksempel bruges til at lave en flot udestue, hvor du – alt efter vejrforholdene – kan holde dørene lukkede eller åbne dem halvt eller helt op.

Holdbar løsning i de bedste materialer

Et af de primære kendetegn ved en løsning fra Zederkop er holdbare materialer. Du kan derfor være sikker på, at dine nye foldedøre i glas kommer til at holde mange år frem. Vi udfører som regel foldedørene i glas og aluminiumsprofiler, da dette er mere holdbart end for eksempel glas og træfacader. Glas- og aluminiumsprofiler er også en næsten vedligeholdelsesfri løsning.

Zederkop er specialiseret i levering og montering af glas- og alufacader.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.