1. Hjem
  2. Glasfacader og alufacader
  3. Facaderenovering

Facaderenovering

Ved hjælp af en professionel facaderenovering er det muligt at bevare bygningens originale særpræg og samtidig opnå en energirigtig løsning. Så hvis du har en bygning med vinduer af ældre dato, der trænger til at blive udskiftet, så kan du trygt kontakte os. Vi garanterer dig en professionel og holdbar løsning, der passer til bygningens arkitektoniske stil og udtryk.

Vi har udskiftet gamle ruder og vinduespartier og erstattet disse med nye termoruder for en lang række boligselskaber. Og vi har udskiftet gamle 1-lagsruder i støbejernsrammer med topmoderne, højisolerende termoruder i alu-rammer i ældre bygninger fra 1800-tallet – uden at bygningens særpræg på nogen måde blev ødelagt.

Zederkops facaderenovering

Med Zederkop som samarbejdspartner er du sikret en professionel facaderenovering, der matcher til bygningens udtryk og særpræg. Vi har i mange år haft et samarbejde med Nationalmuseet i Brede samt andre specialværksteder med indsigt i nænsom renovering*, og kan derfor tilbyde højeffektive lavenergitermoruder samt en vifte af forskellige former for solreflekterende termoruder.

Få Zederkop til at renovere dine facader

Vi har samlet en række punkter til nedenfor, som gerne skulle opsummere, hvorfor vi er den rigtige partner til at renovere facader:

  • I Zederkop kender vi vejen til en vellykket facaderenovering med fokus på energibesparelser
  • Vi skaber markante energibesparelser uden at gå på kompromis med bygningens oprindelige udtryk
  • Vi kigger gerne forbi, så du kan få et samlet overblik over, hvor meget du kan spare
  • Vores priser er altid konkurrencedygtige

*Se bogen ”Vinduer”, bevaring eller udskiftning” fra forlag Arkitektur Forum

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.