1. Hjem
 2. Glasfacader og alufacader
 3. Butiksfacader

Skræddersyet butiksfacader

En flot og indbydende butiksfacade er et must, når du gerne vil give kunderne et godt første håndsindtryk. Vi kan lave butiksfacaden som en fast glasløsning eller du kan få glasfoldedører, hvis du ønsker at kunne åbne eller lukke facaden helt. 

Hos Zederkop leverer vi elegante og gennemførte butiksfacader uden synlige sprosser og fastgørelser. Kort sagt kvalitet, der får kunderne til at stoppe op.

Facaden afgør, hvilket førstehåndsindtryk kunden får af din butik. Vi kan give dig de helt rigtige forudsætninger for at præsentere dine produkter så indbydende som overhovedet muligt – uanset om du ønsker enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre, foldedøre eller rullejalousier. Alt sammen udføres i glas og aluminium/stål – uisoleret til indvendigt brug og isoleret til udvendigt brug.

Uanset størrelsen på din butik kan vi hjælpe dig – vi tilpasser butiksfacaderne og ruderne til butikkens præcise mål, således at løsningen kommer til at fremstå fejlfri og gennemført.

Med butiksfacader fra Zederkop er du sikret et produkt, der lever 100 procent op til bygningsreglementets strenge krav til tæthed og isolering.

Vi tilpasser løsningen, så den passer præcist til dine behov og ønsker:

 • Vi kan levere glas, der sikrer butikken mod brand og indbrud
 • Lyddæmpende glas? Den klarer vi uden problemer
 • Solafskærmende glas er også en mulighed
 • Energirigtige ruder

Mange butikker vil gerne have glasskydedøre, der åbner automatisk, når kunderne nærmer sig indgangen, og en sådan løsning kan du selvfølgelig også få leveret og monteret af Zederkop.

Glasfoldedøre til din butik

Hos Zederkop har vi mange års ekspertise og erfaring med fremstilling, levering og montering af glasfoldedøre, og vi ved, hvad der skal til, så foldedørene kommer til at passe perfekt til butikken. De kan efter behov åbnes delvist eller helt op, hvilket er en klar fordel, som almindelige skydedøre ikke kan hamle op med. Foldedøre er også en rigtig god løsning til butikker, hvor man ønsker at kunne åbne og lukke facaden helt.

Holdbar løsning i de bedste materialer

Et af de primære kendetegn veen løsning fra Zederkop er holdbare materialer. Du kan derfor være sikker på, at dine nye foldedøre i glas kommer til at holde mange år frem. Vi udfører som regel foldedørene i glas og aluminiumsprofiler, da dette er mere holdbart end for eksempel glas og træfacader. Glas- og aluminiumsprofiler er også en næsten vedligeholdelsesfriløsning.

Samarbejde med HAWA

Vi samarbejder samarbejder med det kvalitetsbevidste schweiziske mærke HAWA, som blandt andet er førende leverandør inden for profilsystemer til glaskonstruktioner. Vi bruger primært HAWAs profilsystemer, når vi skal lave folde- og skydedøre, glasskydedøre og glasskillevægge.

Du kan læse mere om HAWA her. 

Service og reparation af butiksfacader

Zederkop er specialister i at yde service og reparation af butiksfacader. Kontakt os derfor gerne, hvis din butiksfacade er i stykker og du har brug for at få den repareret.

Hvorfor skal du vælge Butiksfacader fra Zederkop?

Du skal vælge Zederkop som samarbejdsparter fordi vi:

 • kan levere markedets bedste løsning af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser
 • har mange års erfaring med at skabe elegante og iøjnefaldende butiksfacader
 • er specialiseret i service og reparation af glas- og butiksfacader
 • kun bruger de bedste materialer
 • bistår med et stærkt og professionelt team med mange års erfaring og ekspertise på bagen
 • er fleksible – brug os til hele eller kun en del af opgaven
 • er specialiseret i levering og montering af glas- og alufacader

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvis du udfylder dit telefonnr. og trykker på 'Bliv kontaktet', så sørger vi for at ringe dig op.