1. Hjem
  2. Glasfacader og alufacader

Glas- og alufacader

Hos Zederkop leverer vi en bred vifte af produkter inden for alu- og glasfacader. Der er faktisk stort set ingen grænser for, hvad vi kan producere i glas og aluminium. Vi samarbejder med den tyske alu producent Schüco, og deres anerkendte system sikrer dig markedets bedste løsning, der holder i mange år.

Schüco – markedets bedste til alu- og glasfacader

Schüco er det helt rigtige valg, når det kommer alu- og glasfacade løsninger.

Schüco tilbyder:

  • Komplette profilsystemer i aluminium og stål
  • Alle facadetyper – inklusiv dobbeltfacader
  • Moderne teknologiske løsninger
  • Facadekonstruktioner i alle sikkerhedsklasser

Her kan du kan læse mere om Schüco.

Se alle de opgaver, som vi kan hjælpe dig med:

Skræddersyet glas- og alufacader

Du kan få glas- og alufacaderne leveret klar til montering eller lade vores dygtige montører stå for det. Her et udpluk af de mange opgaver, vi udfører i glas og aluminium:

Har du selv et færdigt projekt, så kan vi bygge det for dig, ligesom vi naturligvis gerne hjælper dig med råd og vejledning i projekteringen. Det er ofte en rigtig god ide, at sparre med en håndværker før du lægger dig fast på det endelige design. Så får du tilgang til alle vores erfaringer med mange projekter af samme type som dit.

Se nogle af vores projekter udført over de senere år her:

Vi udfører også serviceopgaver og løbende vedligeholdelse af aluminiums- og butiksfacader – inklusive automatiske døre. Og vi er  selvfølgelig klar til at hjælpe med udskiftning af glas ved uheld.